TMI Jaana Lampinen / JaananPiha verkkokaupan tietosuojalauseke

Tmi Jaana Lampinen on sitoutunut suojaamaan asiakkaidensa yksityisyyttä kulloinkin voimassa olevan henkilötietoihin liittyvän lainsäädännön sekä muun soveltuvan lainsäädännön mukaisesti.

Jokaisella on oikeus tietää, mitä tietoja hänestä on tallennettu. Tällä sivulla informoimme asiakkaitamme henkilötietojen käsittelystä. Alla olevassa tietosuojalausekkeessa kerrotaan, mitä tietoja keräämme sekä mihin käytämme tietoja.

Perusperiaatteemme on, että henkilötietoja kerätään mahdollisimman vähän. Niiden käyttö tähtää palvelujen tarjoamiseen ja lähetysten toimittamiseen ja niihin liittyviin yhteydenottoihin. Tiedot luovutetaan ainoastaan Postille ja mahdollisesti muiden lähetyksiin liittyvien välitys- ja toimituspalvelujen järjestämistä varten.

Käsittelemme henkilötietoja, jotka olet antanut meille, kun olet asioinut kanssamme, ja tehnyt tilauksen verkkokaupasta.

Sinun ei ole pakko antaa meille osoitetietojasi, mutta mikäli päätät näin, emme pysty tarjoamaan palveluitamme sinulle.

Emme siirrä tietoja muille kuin edellä mainituille lähetyksien toimittajille. Emme kerää tietoja muihin kuin edellä mainittuihin tarkoituksiin. Emme kerää asiakasrekisteriä.